• Кат. номер: P-1154

Въже Сапан с Уши за Товари Теглене Дърпане 2 Тон 4 Метра

23,99 лв.
+ -

Плоски Сапани с уши
Полиестерните сапани са най-широко използваният продукт за повдигане на товари. Намират приложение в машиностроенето, автотранспорта, металургията, строителството, горската промишленост, минната индустрия и др.
Характеризират се със своята лекота и гъвкавост.
Сапаните от полиестерна коприна са леки и удобни за експлоатация.
Допълнително подсилените уши са изключително издръжливи.
Към ушите на сапана може да бъдат поставени различни аксесоари - куки, шегели, халки.

 

Товароносимост:
2000кг. - 4м. - Зелен - 60мм.


- Двупластови
- Материал 100% полиестер.
- Коефициент на безопасност 7:1

 

Всеки сапан е придружен с информационна табела, на която са записани данните на продукта - работно натоварване, дължина, сериен номер, дата на производство.

 

ИНСТРУКЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ:
При избора на плосък сапан се съобразете с максималната му товароносимост и аксесоарите, които тряб­ва да използвате. Размерът, видът и ширината на товара заедно с метода, средата и характеристиката на товара оказват влияние при избора на сапан. Плоският сапан трябва да бъде едновременно достатъчно здрав и с подходяща дължина за товара. Сапанът, произведен от текстил, може да се повлияе негативно при контакт с определени химикали. Полиестерът до голяма степен е устойчив на киселини, но чувствителен към основи. Сапани, изложени на химикали, трябва веднага да се отстранят от работа. Измиват се със студена вода и се изсушават на стайна температура.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!