• Кат. номер: 1111139

ПРОМО Двигателно масло RAVENOL FDS 5W-30 (4л+1л гратис) 5L

104,96 лв. 130,00 лв.
+ -

RAVENOL-GERMANY-ORIGINAL

RAVENOL FDS 5W-30 е напълно синтетично двигателно масло на база PAO (полиалфаолефин) от изключителната продуктова линия Ravenol USVO (Ultra Strong Viscosity Oil), което е подходящо за всички бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили със и без турбокомпресор и директно инжекция.

Ravenol FDS 5W-30 минимизира триенето и намалява разхода на гориво и износването. Според инструкциите на производителя интервалите за смяна на маслото могат да бъдат удължени. Благодарение на отличното му поведение при студен старт, оптималната надеждност на смазване се осигурява във фазата на работа на студено.

Двигателното масло RAVENOL FDS 5W-30 гарантира експлоатационна безопасност при всякакви условия на шофиране, което е особено важно при екстремно спиране и тръгване и високоскоростно шофиране по магистрала. Изключително икономичното масло може да се използва през цялата година не само в леки автомобили, но и в комбита, ванове и подобни превозни средства от Ford, Renault, Toyota, Kia, Hyundai, Mazda, Nissan, Honda и Mitsubishi, при условие че спецификациите ACEA A5/B5 се изискват от производителя.

 

Спецификации:

ACEA A1/B1, ACEA A5/B5, API CF, API SL

 

Одобрения:

Ford WSS-M2C913-D, Renault RN0700

 

Препоръки:

RENAULT RN0700, FORD WSS-M2C913-D, JAGUAR LAND ROVER STJLR.03.5003 Практика и тествани в агрегати с пълнеж Ford WSS-M2C-913-C, Fiat 9.55535-G1

 

RAVENOL FDS 5W-30 предлага:

Отлични свойства при студен старт дори при ниски температури под -30 °C
Много стабилен и отличен вискозитет, устойчивост на срязване
Горивна ефективност при всякакви работни условия
Отлични почистващи и диспергиращи свойства
неутралност към уплътнителните материали
Ниска загуба на изпарение, следователно по-ниска консумация на масло
Обширна защита срещу износване, корозия и разпенване
Пригодност на катализатора
Удължени интервали за смяна на маслото за защита на природните ресурси

 

RAVENOL FDS 5W-30 е подходящо като моторно масло за икономична целогодишна употреба в модерни бензинови и дизелови двигатели на леки автомобили, комби, ванове и подобни превозни средства от FORD и RENAULT, Toyota, Hyundai, Kia, Mazda, Honda , Nissan, Mitsubishi, когато се изискват дадените спецификации ACEA A5/B5.

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!