• Кат. номер: 7205

Двигателно Моторно Масло MANNOL 2-Takt Universal TC -1л

14,90 лв.
+ -

Двигателно Моторно Масло MANNOL 2-Takt Universal TC -1L 

 

Corresponds with requirements / Съответства на изискванията:
API TC
ISO L-EGB
JASO FB
 

Универсално, висококачествено моторно масло на минерална основа за модерни, силно напрегнати и високоскоростни 2-тактови двигатели с въздушно охлаждане. Подходящ е за смазване с предварително смесена смес и автоматична смес във входа на двигателя.

Характеристики на продукта:
- Модерен пакет с добавки и синтетична основа с висока чистота осигуряват стабилна работа на двигателя при всякакви работни условия, включително високи температури и натоварвания, избягват образуването на въглеродни отлагания, боя и сажди по стените на горивната камера, буталата, тапите, клапаните, изпускателен колектор и изпускателна тръба, и избягвайте залепване и гумиране на буталните пръстени и следователно удължава живота на двигателя;
- Специална формула на маслото осигурява изгаряне без дим и предотвратява предварително запалване;
- Специални компоненти за препарат поддържат частите на двигателя чисти;
- Той незабавно образува много стабилна смес с всички видове горива, дори при ниски температури;
- Има отлични антикорозионни, противоизносни и плъзгащи свойства, избягва износването на стените на цилиндъра дори при екстремни натоварвания.

Подходящ е за всички видове двутактови двигатели: мотоциклети, мотопеди, скутери, скутери и други двуколесни моторни превозни средства с предписаното ниво на масло API TC и JASO FB.
Трябва да се спазва съотношението гориво-масло, препоръчано от производителя на двигателя. При липса на инструкции препоръчителното съотношение е 1:50.
Следвайте инструкциите на производителя в ръководството за потребителя на двигателя!
Оцветен е в зелено за визуален контрол на маслото в сместа.

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!