• Кат. номер: 0-185138

Букса за смяна на акумулатор OBD II 30

32,99 лв. 39,99 лв.
+ -

Букса OBD 30

 

 

- Кабела за смяна на акумулатори OBD II е универсален и може да се използва при всички автомобили. Използва се при смяна на акумулатори. Той поддържа компютъра на автомобила под напрежение и така се избягва загубата на много от настройките на автомобила, наред с някои от системите за сигурност. При повечето автомобили това са: информацията за таблото в компютъра, цифровия часовник, аудио системата и мултимедията, паметта на седалките, ABS ситема против хлъзгане ( ASR, ESP, DSR, RSC, VSA и др.) електрическите огледала, а при някои автомобили и други ситеми ще се нуждаят от нови настройки при смяната на акумулатора без този кабел. 

 

 

- При смяната на акумулатора не включвайте фаровете или друго електрическо оборудване. След като смените акумлаторната батерия освободете червената щипка на инструмента. Ако на инструментът все още свети белият диод това означава че сте заменили батерията успешно. 

- Закачете червената щипка на положителния полюс, а черната на отрицателният полюс на помощния (технически изправен) акумулатор, в този момент ще светне белият диод на буксата, което означава че сте свързали правилно щипките.

- Включете кабела в OBD II буксата на автомобила.

- Готови сте да смените акумулатора.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!