• Производител: MANNOL / SCT
  • Кат. номер: 0-9906

Авариен спрей за спукани гуми MANNOL Reifen Doctor

10,99 лв.
+ -

Спрей за спукани гуми MANNOL

 

Спрей MANNOL Reifen Doctor е лесен за използване спрей за авариен ремонт на пробиви на камерни и безкамерни гуми на ляти и щамповани джанти, без да ги демонтирате. Получената пяна бързо и надеждно запечатва пробиви и течове от всякакъв вид с диаметър до 5 мм, като създава дълготраен самовулканизиращ се филм при взаимодействие с въздуха. Приложим за всички размери гуми на леки автомобили, лекотоварни автомобили и ремаркета. Не е приложимо при пориви и дълги процепи или когато гумата се е изплъзнала от диска.

Свойства на Спрей MANNOL Reifen Doctor 

– Остава в гумата в активно състояние за дълго време и предотвратява появата на течове на въздух в бъдеще, включително многократни пробивания;
– Не води до образуване на оксиди и ръжда по повърхността на колелото;
– Не влияе на балансирането на колелата;
– Не замръзва на студ

Приложение:
1. Ако е възможно, отстранете причината за пробиване (пирон, самонарезен винт и др.). Завъртете колелото надолу с пункцията и напълно освободете останалия въздух от гумата.
2. На студено загрейте балона до температура не по-ниска от + 15° C (например в топла кабина), след което разклатете добре.
3. Завийте конектора на цилиндъра към клапана на гумата.
4. Дръжте балона вертикално и инжектирайте цялото съдържание на балона в гумата. Един цилиндър е достатъчен за една гума с диаметър на джантата (диаметър на кацане) 15′.
5. Напомпайте гумата до необходимото налягане. За да може пяната да се разпредели равномерно вътре в гумата и надеждно да запечата пукнатините, е необходимо да карате със средна скорост от 70 km/h 10-15 km.
6. При първа възможност се свържете със сервиза за професионален ремонт на гуми, а дотогава редовно следете налягането на въздуха в гумата.

Забележка: Не е подходящ за използване в системи за наблюдение на налягането в гумите с директно измерване (TPMS).

 

Размер на опаковката:  0.450ml

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!